Spanningsrail - Prixa - 3 Fase - Opbouw - Aluminium - Wit - 1 Meter


Omschrijving:

Deze opbouw 3-fase spanningsrail - railsysteem is 1 meter lang, 32mm breed en is wit van kleur.
Dit model wordt inclusief de eindstukken geleverd. De spanningsrail kan gebruikt worden om tracking spots op aan te sluiten. Maximale vermogen van dit model is 16A.Voordeel van een fase 3 railHet voordeel van een fase 3 spanningsrail is dat het mogelijk is om per groep lampen de lampen aan of uit te zetten. In tegenstelling tot een fase 1 rail zet je tegelijkertijd alle lampen in een keer aan of uit. Bij een fase 3 spanningsrail kunnen de lampen per groep aan of uit gaan. Dit is handig voor als je bepaalde plekken in de ruimte tijdelijk wel of niet verlicht wilt hebben.Spanningsrail van hogere kwaliteitDeze spanningsrail is van hogere kwaliteit door de gebruikte materialen en is door strengere kwaliteitseisen gegaan bij het produceren. Ook is de spanningsrail voorzien van een aardkabel.Bevestiging van de spanningsrail 3 faseDe spanningsrail 3 fase kan je bevestigen via de (meegeleverde) schroeven aan het plafond of op een wand. Vervolgens kunnen stroomkabels direct verbonden worden aan de spanningsrail. De stroomkabels kunnen direct in de spanningsrail geplaatst en vastgeschroefd worden. Zodra de spanningsrail is aangesloten op het stroom zullen de lampen op de rail automatisch verlicht worden.Naast de spanningsrail heb je ook de volgende producten nodig voor een complete railverlichting:

  Track spots.
  Dit zijn de spots (lampen) die je aan de spanningsrail kan hangen. Zodra er stroom op de rail is zullen de spots direct verlicht worden.

  Verbindstukken.
  Bij meerdere spanningsrails heb je verbindstukken nodig om de rails te verbinden aan elkaar. Dit kunnen rechte, hoek (links - rechts) of T-koppeling verbindstukken zijn.

  Optioneel: spanningsrail connector.
  Via een spanningsrail connector kan je de lampen laten hangen aan de spanningsrail. Dit kunnen reguliere hanglampen of plafondlampen zijn, die normaliter niet te bevestigen zijn op een spanningsrail.

  Alle bovengenoemde producten zijn te koop in de webshop of te vinden onderaan deze pagina bij gerelateerde artikelen.

  EAN Code:
 • 6094144927921Webwinkel: Besled
 
Prijs: € 19.99
 

©2024 Vergelijk en koop - Lampenreus.nl/ | Privacy statement