Spanningsrail - Prixa - 1 Fase - Opbouw - Aluminium - Wit - 1 Meter


Omschrijving:

Deze 1-fase spanningsrail - railsysteem is 1 meter lang, 33mm breed en heeft een witte kleur.
Dit model wordt inclusief de eindstukken geleverd. De spanningsrail kan gebruikt worden om tracking spots op aan te sluiten. Maximale vermogen van dit model is 16A
Bevestiging van de spanningsrail 1 faseDe spanningsrail 1 fase kan je bevestigen via de (meegeleverde) schroeven aan het plafond of op een wand. Vervolgens kunnen stroomkabels direct verbonden worden aan de spanningsrail. De stroomkabels kunnen direct in de spanningsrail geplaatst en vastgeschroefd worden. Zodra de spanningsrail is aangesloten op het stroom zullen de lampen op de rail automatisch verlicht worden.Naast de spanningsrail heb je ook de volgende producten nodig voor een complete railverlichting:

  Track spots.
  Dit zijn de spots (lampen) die je aan de spanningsrail kan hangen. Zodra er stroom op de rail is zullen de spots direct verlicht worden.

  Verbindstukken.
  Bij meerdere spanningsrails heb je verbindstukken nodig om de rails te verbinden aan elkaar. Dit kunnen rechte, hoek (links - rechts) of T-koppeling verbindstukken zijn.

  Optioneel: spanningsrail connector.
  Via een spanningsrail connector kan je de lampen laten hangen aan de spanningsrail. Dit kunnen reguliere hanglampen of plafondlampen zijn, die normaliter niet te bevestigen zijn op een spanningsrail.

  Alle bovengenoemde producten zijn te koop in de webshop of te vinden onderaan deze pagina bij gerelateerde artikelen.

  EAN Code:
 • 6094142614694Webwinkel: Besled
 
Prijs: € 9.99
 

©2024 Vergelijk en koop - Lampenreus.nl/ | Privacy statement