LED Plafondlamp met Bewegingssensor - Aigi - Opbouw Rond 12W - Natuurlijk Wit 4000K - 360° - Mat Wi


Omschrijving:

Zodra je de ruimte instapt heb je direct licht dankzij de LED lamp. Deze LED plafondlamp/wandlamp is uitgewerkt met een geintegreerde sensor en een strak design. Het is de ideale lamp voor in de hal of trappenhuis.

De energiezuinige LED Lamp is geschikt als plafondlamp of wandlamp

De LED lamp heeft een bewegingssensor en ronde vorm. Met een laag gebruik van 12W geeft de LED lamp mooi natuurlijk wit licht. De lamp is gemaakt van aluminium en te gebruiken als plafondlamp of wandlamp.De milky kap van de lamp zorgt voor een fijn zacht licht waardoor je niet direct verblind wordt wanneer je binnenloopt. De hoge 900 lumen zorgt voor helder licht in de ruimte en is te bedienen met een wandschakelaar. Deze lamp is de ideale vervanging van lampen met een hoger verbruik (66W) en kan tot wel 85% energiebesparing opleveren. Verder heeft de LED lamp een lichthoek van 120 graden en een IP20 waarde. Met 15.000 branduren heeft deze LED lamp een indrukwekkend duurzame levensduur.

LED lamp met bewegingssensor

Deze plafondlamp is voorzien van een microwave sensor met een detectiehoek van 360 graden. De geintrigeerd bewegingssensor heeft een mooie afwerking waardoor het niet opvalt. De lamp heeft een bereik van minimaal 1 tot maximaal 12 meter. De lamp gaat automatisch uit na de ingestelde tijd, nadat de lamp geen detectie waarneemt. Het is de ideale lamp voor toiletten, trappengangen, kelders, berging, schuren, hallen, inloopkasten en andere soortgelijke ruimtes. De voordelen nogmaals op een rijtje:
    Direct bij binnenkomst licht met de bewegingssensor1 tot 12 meter detectiebereik(instelbaar)Dag en nacht sensor (schemerschakelaar)Bespaar tot 85% in energieverbruikMooi fel licht met 900 lumenEnergiezuinig met een verbruik van 12 wattNatuurlijk witte kleur van 4000K

    Microwave sensor

    Microwave sensoren zijn veel gevoeliger dan bewegingssensoren (PIR), het detecteert namelijk ook uiterst kleine bewegingen. Microwave sensoren kunnen ook aanwezigheid detecteren door hout, glas en dunne wanden.

    EAN Code:
  • 7445931835841Webwinkel: Besled
 
Prijs: € 27.99
 

©2024 Vergelijk en koop - Lampenreus.nl/ | Privacy statement