LED Downlight Slim - Facto - Inbouw Rond 20W - Natuurlijk Wit 4000K - RVS - Ø223mm


Omschrijving:

De LED Downlight Slim heeft een mooi slank ontwerp, uitgevoerd in RVS. Dat combineert een hoogwaardig materiaal met een licht gewicht en een onopvallende kleur die de uitstraling ten goede komt. De LED downlighter valt overdag nauwelijks op, terwijl je er 's morgens vroeg en 's avonds laat op een fijne manier gebruik van kunt maken.De slanke LED downlighter heeft een inbouwdiameter van 200mm en een inbouwdiepte van slechts 18mm. Het model is daarom goed geschikt om in te bouwen als er weinig ruimte beschikbaar is, zodat je er altijd goed mee uit de voeten kunt.

Natuurlijk wit licht in 4000K

De LED Downlight Slim straalt natuurlijk wit licht uit, in 4000K. Het is op die manier een sfeervolle keuze, goed geschikt voor de woonkamer of de slaapkamer. De verlichting is mooi van kleur en straalt het licht uit in 120 graden. Je kunt er in een breed gebied gebruik van maken, om vanuit het plafond altijd op voldoende verlichting te kunnen rekenen.Dankzij 2400 lumen is er voldoende lichtopbrengst beschikbaar, terwijl je met de LED Downlight Slim toch kiest voor een heel zuinig model. LED combineert een laag elektriciteitsverbruik met een hoge opbrengst, zodat je kunt rekenen op het beste van twee werelden. Bovendien maakt de meegeleverde driver het eenvoudig om de LED-verlichting meteen aan te sluiten op het 230V-stroomnet dat er beschikbaar is.

Ter vervanging van 160W inbouwspot

De LED Downlight Slim heeft slechts 20W vermogen, waardoor het model heel weinig stroom verbruikt. Het is een zuinige keuze, waarmee je de elektriciteitsrekening eenvoudig omlaag kunt brengen. Ondertussen is het model geschikt om een 160W traditionele inbouwspot te vervangen, zodat je toch kunt rekenen op de lichtopbrengst die je zoekt.Wil je de LED Downlight Slim online bestellen? We kunnen 98% van onze producten uit voorraad leveren, zodat we daar meteen mee aan de slag kunnen. Bestel online, dan zorgen wij ervoor dat je de slanke LED downlighter in RVS zo snel mogelijk in huis heeft.

    EAN Code:
  • 7445931724718Webwinkel: Besled
 
Prijs: € 8.49
 

©2024 Vergelijk en koop - Lampenreus.nl/ | Privacy statement